Gas voor bedrijven

Technische gassen en gasflessen voor bedrijven

Integra gasflessen van Air productsMeliora is dé leverancier voor gas aan bedrijven in Noord-Holland Noord. We leveren technische gassen en gasflessen op afspraak bij bedrijven in het gebied Den Helder – Den Oever – Alkmaar – Hoorn – Enkhuizen. Wij zijn een erkend gasvulstation. U kunt dus ook zelf bijvoorbeeld uw heftruckgas komen hervullen bij ons in Middenmeer. We zitten direct aan de A7, afslag 12.

We leveren industriële gassen, koelgassen, las- en snijgassen o.a. voor scheepswerven, voedingsmiddelenindustrie, laboratoria, hotels/restaurants en transport (heftrucks). Maar ook voor de recreatieve markt, voor campings, horeca en attractieverhuur. Naast gasflessen kunnen we ook een veilige gasopslag voor u verzorgen. Voor veilig horizontaal en verticaal transport van propaangasflessen op uw werkplek raden we de Ranqubox aan, een CE-gekeurd hijsmiddel.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gas voor heftrucks

Heftrucks gebruiken voor de aandrijving veelal propaangas. Wij leveren heftruckgas in verschillende soorten gasflessen, zoals de 11 kg RVS gasfles en de 13kg composite fles. Meliora beschikt ook over eigen kunststof heftrucktanks voor heftrucks op gas. U kunt natuurlijk de flessen zelf bij ons ophalen, maar u kunt de zorg voor volle tanks en de keuring van de tanks ook volledig aan ons uit handen geven. We leveren de flessen dan op een afgesproken frequentie (bv. iedere week) of na bestelling. Hierdoor heeft u uw heftrucks altijd in bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel, passend voor uw bedrijf. Sinds enige tijd  hebben wij ook stalen heftruckflessen in de verkoop of verhuur.

Industriële gassen van Air Products

Meliora is agent van Air Products. Air Products is een toonaangevend leverancier van industriële gassen en levert wereldwijd aan bedrijven in de technologie, energie, medische en industriële markten. Air Products heeft onder meer las-en snijgassen, specialiteitsgassen, medische en pharmaceutische gassen en gassen voor de voedingsindustrie in het assortiment. Meliora Middenmeer verzorgt de levering van de gasflessen van Air Products naar bedrijven in Noord-Holland Noord.