Gas voor particulieren

Campinggas en gasflessen voor thuis

Op vakantie, lekker genieten van caravan, camper of boot. Natuurlijk wilt u dan met een goedgevulde gasfles op pad. Kom voor uw vakantie bij erkend gasvulstation Meliora Middenmeer langs. Bij ons kunt u een nieuwe gasfles halen of uw gasfles laten vullen. Wij adviseren u graag over gas en toebehoren. Ook voor thuisgebruik kunt u natuurlijk gasflessen bij ons halen. Bijvoorbeeld voor de gasbarbecue, buitenkeuken of heater.

Campinggas

Naast de bekende blauwe Campingaz flessen hebben we diverse soorten gas en gasflessen, propaan en butaan, voor uw caravan, camper of boot. U wilt toch niet halverwege uw kampeervakantie zonder gas komen te zitten omdat u dacht dat er nog wel genoeg gas in de fles zat? Handig om dit al voor de vakantie geregeld te hebben dus. Bij Meliora kunnen we u adviseren wat voor u het meest geschikt is op basis van uw reisduur en vakantiebestemming. Zo kunt u met een gerust gevoel op reis!

Gas voor buitenkeuken, barbecue en terrasverwarmer

Lekker buiten genieten op uw eigen terras. Samen barbecuen, lange avonden… en als het frisser is even bijverwarmen met de heater of terrasverwarmer. Ook hiervoor heeft Meliora de geschikte gasflessen.

Vullen van gasflessen

Meliora is een erkend gasvulstation. We vullen de bekende 5kg gasflessen voor caravan of boot, maar ook andere soorten propaanflessen vullen we. U kunt ook een halfvolle fles laten bijvullen: u betaalt wat we bijvullen! Het vullen gebeurt bijna altijd gelijk: klaar terwijl u wacht dus! U kunt ook de propaangas-tank van uw camper bij ons vullen: we hebben een speciaal Propaangas-vulstation voor campers! Tanken gaat op afspraak tussen 9.00 en 18.00 uur.

De prijzen van het gas zijn sterk afhankelijk van de olieprijzen, daarom hanteren we dagprijzen.

Accessoires voor gasflessen

Wij hebben ook allerlei toebehoren voor gasflessen in het assortiment, zoals propaanslang, regelaars, verloopnippels, koppelingen, vulpijpjes etc.

Een greep uit onze voorraad gasflessen

  • Campingaz butaangas: Campingaz 901 (400 gram), Campingaz 904 (1.8 kg) en Campingaz 907 (2.75 kg)
  • Antargaz propaangasflessen, o.a. 10.5 kg,18 kg, 33 kg en 46.5 kg (Antargaz was voorheen Shell)
  • Antargaz Calypso lichtgewicht kunststof gasfles, 8 kg propaangas
  • Antargaz Take 5. Een stalen fles met een vulgewicht van 5 kg
  • JSP RVS gasfles, lichtgewicht van roestvaststaal
  • Holthausen CS08 (CS8 Passion) kunststof gasfles, vulgewicht 8 kg