Hovenier

Meliora, uw hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud

Op zoek naar een hovenier voor uw tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinrenovatie in de kop van Noord-Holland? Wij kunnen dit helemaal naar wens voor u verzorgen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een grote boerderijtuin, we nemen u de zorg voor uw tuin graag uit handen! Ook voor bedrijfsterreinen kunnen we het tuinonderhoud verzorgen. Onze hoveniers luisteren graag naar uw wensen en doen dan een advies op maat. Zij zijn een vertrouwd gezicht in de Noordkop: van Den Helder tot Alkmaar en van Hollands Kroon tot Schagen en Hoorn!

Tuinonderhoud

Onkruid verwijderen, hagen, struiken en bomen snoeien, borders verzorgen, de tuin klaarmaken voor het voorjaar en de winter… bij tuinonderhoud kunnen we alles verzorgen waardoor uw tuin of bedrijfsterrein er het hele jaar door mooi bij ligt. Onze tuinmannen kunnen uw tuin daarvoor wekelijks, maandelijks of een paar keer per jaar een onderhoudsbeurt komen geven. Zo kunt u het volledige jaaronderhoud aan ons uitbesteden. Hierbij kunnen we alle voorkomende werkzaamheden bij u in de tuin verzorgen.

Wilt u meer informatie over een onderhoudscontract op maat? Neem dan vrijblijvend contact met Nico Quaedvlieg jr. op, via 0227-501765 of info (at) meliora.nl

Tuinontwerp

U heeft een nieuw huis met een nieuwe tuin, of u wilt graag iets anders met uw tuin. Onze hoveniers denken met u mee, luisteren naar uw wensen en komen graag bij u kijken. Dan kunnen zij een professioneel tuinontwerp op maat voor u maken, geheel naar uw smaak. Hierbij hoort natuurlijk ook een advies voor beplanting en sierbestrating. Onze hoveniers hebben al jaren ervaring in de kop van Noord-Holland en kunnen u daarom advies geven passend bij grondsoort en plaats.

Tuinaanleg

Wij kunnen uw tuinaanleg of tuinrenovatie compleet verzorgen. Aan de hand van het plan bepalen we samen met u met welke materialen we aan de slag gaan, waarbij u natuurlijk kunt rekenen op ons deskundige advies. Denk hierbij aan de aanleg van:

  • Tuinafscheidingen, schuttingen, hekwerk, beschoeiing
  • Veranda’s, vlonders, pergola’s
  • Grondwerk, waterafvoer
  • Sierbestrating, terrassen
  • Borders, plantenbakken, beplanting
  • Vijvers, vijverbeplanting, waterpartijen
  • Verlichting

 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden via 0227-501765 en vraag vrijblijvend voor informatie naar Nico Quaedvlieg jr.